Betöltés...
 

oregional blog

HipChat - Connect (beta), egy hatékony integrációs platform

oregional Hétfő December 28, 2015

 Információ

Szemezgettünk az Atlassian 2015. novemberi hírleveléből, jelen bejegyzés ez alapján készült. Az eredeti megtekinthető itt

Atlassian Hipchat 160x60  

A HipChat Connect (beta) bemutatása

Kevesebb kontextus-váltás, több team-együttműködés és gyorsabb döntéshozatal

A HipChat Connect platform feltűnés nélkül integrálja az üzletet irányító alkalmazásokat és szolgáltatásokat a HipChat-be. Lehetővé teszi nemcsak az információk gyűjtését, hanem azok visszaküldését is az alkalmazásokba. A fontos műveletek harmadik féltől származó alkalmazásokkal közvetlenül a Hipchat-ben történő végrehajtásával a csapatmunka eredményesebb lehet.

A HipChat Connect célja, hogy partnere legyen olyan vállalatoknak, amelyek gyorsan mozognak, és valami egyedit és lenyűgözőt hoznak létre valós-idejű kommunikációval. Alább található néhány példa a HipChat Connect-platformot használó új integrációkra. További bővítményekért lásd: https://www.hipchat.com/connect

Kapcsolódások

Senrty: a weboldalak, alkalmazások és játékok fejlesztői valós idejű összeomlás-riportjainak készítésére használják a Sentry-t. Az új HipChat integrációval azonnali riasztások kaphatóak a HipChat chatszobákban, így a csapat gyorsan megvitathatja a teendők menetét, és munkához láthat.

Convergely: egy bővítmény, amivel néhány egészen remek dolgot lehet csinálni közvetlenül a HipChat chatszobákban. Ilyenek például a szavazások létrehozása, a feladatok valakihez történő hozzárendelése és prioritások módosítása. Még az üzenetek elküldését is lehet ütemezni a HipChat chatszobában bármely későbbi dátumra és időpontra. Ez egy nagyszerű módja a meetingek vagy feladatemlékeztetők ütemezésének.

StatusPage: állapotoldalakkal látja el az alkalmazásokat és a weboldalakat, amik jelzik a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő problémákat. Az a nagyszerű ebben az integrációban, hogy most már azonnal tudni lehet, ha baj van egy általunk használt szolgáltatással. Nincs szükség az alkalmazások különböző állapotoldalainak keresésére – csak hagyni kell, hogy az információ jöjjön el a HipChat-be.

Meekan: nagyszerű a sűrű időbeosztású csapatok számára. Ez a rugalmas időpont-beütemező motor másodpercek alatt összeegyezteti mindenki naptárát. Ezzel az új HipChat bővítménnyel beütemezhető az összes találkozó a HipChat-ből. Csak kérni kell egy meeting-et, és a Meekan összeegyezteti mindenki naptárát az optimális időpont megtalálásáért.

Notify:  éppen azt csinálja, mint aminek hívják: értesít. Tudni akarja, mit mondanak az emberek a vállalkozásról, márkájáról? A Notify éppen az, amire szükség van. Ezzel az integrációval azonnal tudni lehet a HipChat-ben, amikor a vállalkozást megemlítik a közösségi médiában, blogokban és kereső motorokban.

Bitbucket: az új, HipChat Connect motorral rendelkező Bitbucket-integráció segítségével megtekintheti a csapat számára nyitott, feltöltésre jelölt módosításokat (pull request-eket). Utána lehet „bökdösni” az embereket, emlékeztetve őket a feltöltésre jelölt módosítások felülvizsgálatára és jóváhagyására.

Wittified: a Wittified CallCenter lehetővé teszi a HipChat átváltoztatását egy saját team-call centerré. A HipChat-ben telefonhívásokat és voicemaileket lehet kapni. Válaszolhat, csatlakozhat, és hallgathat hívásokat és voicemail-eket egy kattintással.

 

Jó alkotást!

 

 Pro bono

Non-profit szervezetek, mikro és induló vállalkozások számára nyújtott pro bono szolgáltatásaink